MediakurserOnline.se

Kurs Grafisk Formgivning Distanskurs

Allt om design och grafisk produktion för webb och tryck

DISTANSKURS ca 40 VECKOR med tillgång i 24 månader.

Starta när du vill

ANTAL VECKOR: ca 40 veckor (du har tillgång till kursen i 24 månader)
EGNA STUDIETIMMAR: ca 10 tim/v men du kan göra kursen snabbare om du vill genom att lägga ner fler timmar/vecka
PRIS: 23.996 kr exkl. moms och 29.995 kr inkl. moms

Du studerar helt efter egen tid, när och var du vill. De enda bestämda tiderna vi har är för våra livesändningar där det ges tillfälle att ställa frågor. De är inte obligatoriska och kan ses efteråt.

Det här är vår stora utbildning som lär dig allt om grafisk design och formgivning för både webb och tryck. Det är en sammanslagning av kurserna Grafisk Design och Webdesign samt ett flertal kursbrev att lösa på egen hand.

Om kursen

Kursen är uppdelad i olika delar: grafik design, webdesign och programutbildning. Efter kursen kommer du ha full kontroll över alla verktyg, menyer och paneler i programmen InDesign, Photoshop, Illustrator, Animate och WordPress. 

Du kommer kunna skapa professionella trycksaker, webbsidor, digitalannonser mm.

Kursen varvas av videogenomgångar med ett många uppgifter. Både enklare till mer kluriga att lösa på egen hand. Du kommer även få 8 kursbrev att lösa på egen hand. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i din egen utveckling.

Kursavgift

23.996 kr exkl. moms
29.995 kr inkl. moms

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran InDesign, Photoshop, Animate, Illustrator på din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra programmen på adobe.se och betala månadsvis för din prenumeration. Läs mer här »

Kursen är inte studiemedelsberättigad

Facebook
Twitter
LinkedIn

Övrig information

Någon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 5-10 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback på dina inlämningsuppgifter och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier

Vi sänder live och samtliga deltagare oavsett kurs kan delta på samma seminarie. Tanken är att vi visar något aktuellt ämne och deltagaren kan ställa frågor eller bara lyssna. Det sista vi gör på varje seminarie är att ta upp frågan vilket ämne vi ska prata om nästa gång.

Vi rekommenderar ett headset om du vill prata för bättre ljud. Kan vara ett enklare ”mobilheadset” samt en webbkamera. Kan vara datorns inbyggda.

Alla liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

Relaterade kurser