Vanliga frågor och svar

Nej, du gör kursen precis när det passar dig själv. Du kan sitta var du vill så länge du har internetuppkoppling.

Vi sänder live och samtliga deltagare oavsett kurs kan delta på samma seminarie. Tanken är att vi visar något aktuellt ämne och deltagaren kan ställa frågor eller bara lyssna. Det sista vi gör på varje seminarie är att ta upp frågan vilket ämne vi ska prata om nästa gång.

Vi rekommenderar ett headset om du vill prata för bättre ljud. Kan vara ett enklare “mobilheadset” samt en webbkamera. Kan vara datorns inbyggda.

Alla liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

På kursen bygger du en sida från grunden. Du kan välja att bygga din egen hemsida på din domän och webbhotell.
Men det finns möjlighet att låna en plats av oss under kursen om du inte vill skaffa din egen hemsida. 

På kursen installerar vi en hemsida från början men du kan hoppa över den biten och arbeta med din egen sida och följa kursinnehållet längre fram i kursen.

Utbildningarna är både för Mac och PC. Det går bra med både och.

Så fort du har bokat din kurs går vi igenom dina bokningsuppgifter.  Bokar du via företag skickar vi inloggning oftast samma dag. Bokar du som privatperson och ska betala avgiften själv behöver den betalas in innan kursstart. 

Vi säger att kursen tar ett visst antal veckor att genomföra om man lägger ner ca 10 tim/vecka men att man har ett visst antal månader på sig att fullfölja kursen. Det är bara för att man ska få en uppfattning över hur lång tid kursen tar i omfattning. Du har tillgång till kursen i 12 eller 24 månader beroende på vilken kurs det är och det betyder att du kan logga in under den tiden repetera, titta på live-seminarier, ställa frågor till läraren mm.

Ja, alla programvaror skaffar du själv. De programmen som behövs står på respektive kurssida.

Nej, tyvärr inte. 

Vi erbjuder finansiering. Alla har inte möjlighet att betala kursavgiften på en gång. I samarbete med Mediakurser erbjuder Human Finans flera alternativ till delbetalning av din utbildning. Läs mer 

Ja, vi mailar diplom efter att du genomfört samtliga uppgifter.

Nej, det är helt valfritt att köpa bok. Du behöver inga böcker för att genomföra kursen. Vi ger dig rekommendationer på kurslitteratur i kursportalen.

Bokar du som privatperson och betalar kursavgiften själv behöver den vara inbetald innan kursstart.

Bokar du via företag skickar vi faktura mot 30 dagars betalningsvillkor.

Nej, våra kurser är för alla som är intresserade. Dock visas våra priser exklusive moms och bokar du som privatperson behöver du lägga på 25% moms på priset. Alla våra priser visas utan moms.

Alla våra priser visas utan moms (exkl. moms) så om du bokar som privatperson behöver du lägga på 25% på priset.

Hittar du inte svaret du söker?
Skicka din fråga här

Vill du prata utbildning eller kurs,
kontakta Madeleine direkt:

0709 39 14 25

madeleine@mediakurser.se