Kurs Stora WordPress-paketet Distanskurs

WordPresskurs från grund till avancerad nivå

KURS WORDPRESS på DISTANS med tillgång i 12 månader.

Starta när du vill

ANTAL VECKOR: ca 14 veckor (du har tillgång till kursen i 12 månader)
EGNA STUDIETIMMAR: ca 10 tim/v men du kan göra kursen snabbare om du vill genom att lägga ner fler timmar/vecka
PRIS: 8.976 kr exkl. moms och 11.220 kr inkl. moms
DELBETALNING: Du kan betala kursavgiften på 3 månader utan extra avgift. Vi skickar dig 3 fakturor med 3 olika betaldatum (25:e varje månad).
ÖVRIGT: Kursen är lärarledd med full support. Många övningsuppgifter med personliga kommentarer. Vi svarar på uppgifter oftast inom 12 timmar om inte snabbare.

Du studerar helt efter egen tid, när och var du vill. De enda bestämda tiderna vi har är för våra livesändningar där det ges tillfälle att ställa frågor. De är inte obligatoriska och kan ses efteråt.

Det här är kursen för dig som vill kunna allt om WordPress. Allt från grunder till mer avancerade funktioner. Du kommer även få tips på bra webbhotell. Du kommer lära dig sökmotoroptimering, webbshop, flerspråkig mm. Efter kursen kommer du kunna bygga avancerade hemsidor.

Om kursen

Kursen är en sammanslagning av flera WordPresskurser men till ett  mycket bättre pris. Du sparar 2.ooo kr innan moms med paketet.

I kurspaketet ingår följande kurser:


Kursen varvas av videogenomgångar med många uppgifter. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i WordPress.

Eventuella tillkommande kostnader

CMS systemet WordPress är gratis och du lånar en plats att installera din övningssida på av oss under kursen. Eventuellt tillkommer extra kostnad för temat Divi om du vill köpa det. Det kan du se under kursen om du vill  köpa eller ej.
Läs mer om Divi-temat här »

Kursen är inte studiemedelsberättigad

Kursavgift

8.976 kr exkl. moms
11.220 kr inkl. moms

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Övrig information

Någon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 15 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

Relaterade kurser