Studera på distans

när, var och hur du vill!

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Det finns inga tider att passa. Du gör kursen när det passar dig bäst. Ena veckan kan du lägga ner mer tid än den andra. Du planerar helt själv.

Genomsnittlig studietid för distanskursen är 10-15 tim/vecka lite beroende på hur mycket tid du väljer att lägga ner på dina uppgifter. Går du kursen för att söka jobb efteråt då rekommenderar vi att du gör dina uppgifter väldigt noga för att sedan spara som en portfolio.

Starta när du vill

Du startar när du vill efter att du bokat din kurs. Du har totalt 12 eller 24 månader på dig med din kurs beroende på vilken kurs du har köpt. Tiden står exakt angiven på respektive kurssida.

Efter att du bokat/köpt en kurs mailar vi information över hur du registrerar dig och kommer igång med din kurs. 

Du behöver tillgång till dator, internetuppkoppling samt de program som ingår i den kursen du söker. Vi rekommenderar en dator med minst 8 GB minner för alla de grafiska programkurserna.

Du får personlig feedback på dina uppgifter och har direktkontakt med din lärare via kursportalen och e-post. 

Liveseminarier

Vi sänder live ca 1 gång/månad och alla våra deltagare oavsett kurs deltar på samma seminarie. Du behöver webbkamera och mikrofon för att kunna ställa frågor, synas för kursledaren och andra deltagare. Det finns också möjligheter att ställa frågor via chatt under seminariet. Vill du kan du bara delta och lyssna. Alla seminarier spelas in och läggs upp i portalen så du behöver inte passa någon tid utan kan titta efteråt.

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi började med grafisk produktion i datorn tidigt 90-tal. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen. Vi är adobe certifierade instruktörer och experter vilket betyder att vi har fördjupande och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Våra kursledare har erfarenhet från daglig produktion i branschen. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne de undervisar i.

Ett urval av kunder

Här har vi lagt upp et urval av kunder till höger så att du kan se vilka som gått kurs hos oss. Utöver dessa företag har vi även haft kurser för 1.000-tals privatpersoner.

Vi har arbetat med 1.000-tals kunder sedan starten i början av 90-talet. I våra kursutvärderingar har vi ofta fått orden, otroligt kunniga, tålmodiga, pedagogiska och trevliga.

Några av våra kunder som vi utbildad och/eller producerat för

Försvarsmakten, Coop Sverige AB, SVT, SR, Viking Line, Astra Zeneca, SAAB, Volvo, SJ, SLL, Spendrups, Polisen, Regeringskansliet, Trafikverket, Spendrups, Tillväxtverket, Trygghetsrådet, Flertal skolor -reklambyråer -tryckerier och arkitektkontor, Ericsson, Karolinska Institutet, Nelly, SOVA, Nilsson Group, H&M, IKEA, Stockholms Universitet, Aftonbladet, DN, GP, Universal Studios, Baby Björn, IF, Länsförsäkringar, SEB, Swedbank, Nordea, Fleur De Sante, LRF, SAF, ISA och många fler