Vår vision är att du ska få med så mycket kunskap som möjligt efter en kurs med oss

Grafiska kurser med professionella och kunniga kursledare med över 25 års erfarenhet inom utbildning och frilansproduktion

Fördelar med att studera på distans och med oss på MediakurserOnline.se

Du kan studera precis när, var och hur du vill. Det finns inga tider att passa. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobil med internet och det aktuella programmet du vill lära dig installerat.

Vi har några av Sveriges bästa lärare med över 25 års erfarenhet. Goda pedagoger, kunniga och trevligt bemötande med god service är en självklarhet.

Vi har lång erfarenhet och har arbetat för ett flertal utbildningsföretag och universitet. Vi är Adobe Certifierade Experter och pedagoger.

Vi arbetar med företagsutbildningar och produktion dagligen och våra kurser baseras på erfarenhet och är upplagda efter vad man vanligtvis gör i det dagliga arbetet.

Vi kan även ordna specialanpassade kurser för företag eller större grupper. Kurser erbjuds i klassrum, online via Zoom eller 100% på distans. Vi utbildar över hela Sverige.

Om oss på Mediakurser

Vi satsar på bra kursinnehåll som är helt relevant till vad man arbetar med i daglig produktion. Alla vi lärare på MediakurserOnline.se arbetar idag både som frilansare och utbildare och har lång erfarenhet i de grafiska programmen.

Vi började redan i början av 90-talet och har skaffat gedigna kunskaper inom området. Vi har också gått diverse grafiska-, foto- och konstutbildningar genom åren. Eftersom vi har stora kunder i vårt frilansnät vet vi också vad de flesta behöver lära sig för att klara av sitt dagliga arbete.

Vi har också genom åren blivit kända för att vi är både trevliga, kunniga och mycket pedagogiska. Vi är mycket måna om att alla våra deltagare på en kurs ska få med så mycket relevant kunskap som möjligt efter en kurs. Vi är måna om att samtliga deltagare ska vara nöjda efter en kurs med oss.

Vi är Adobe Authorized Training Center

Det betyder att våra lärare är Adobe Certifierade Experter och Certifierade Instruktörer vilket visar på en djupgående och avancerad kunskap inom Adobes programvaror. Vi har genomgått ett prov från Adobe för att bli certifierade.

Våra kurser

Se en kurs som en viktig investering för framtiden, både för kursdeltagaren och företaget. Vår ambition är att ge kurser av högsta kvalitet, med aktuellt och relevant innehåll, god pedagogik som kombinerar teori med många praktiska övningar.

“Vi brukar säga att en utbildning är ingen kostnad utan en investering som i slutändan sparar massa pengar för företaget då deltagaren blir mer effektiv och kunnig inom sitt jobb.”

Vårt mål

Vårt mål är att deltagarna direkt, dagen efter kursen, ska kunna använda sina nya kunskaper i arbetet.

Engagerade och professionella kursledare

Våra kursledare har erfarenhet från daglig produktion i branschen. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne de undervisar i.

Vi har arbetat med 1000-tals kunder sedan starten i början av 90-talet. I våra kursutvärderingar har vi ofta fått orden, otroligt kunniga, tålmodiga, pedagogiska och trevliga.

Kontakta oss

MediakurserOnline.se
en del av Mediakurser Sverige AB

Arenavägen 55
121 77 Stockholm-Globen
info@mediakurseronline.se
08 406 00 30

Hitta till oss (Google Maps)

Vi utbildar 1000-tals deltagare årligen

Vi på Mediakurser utbildar dagligen både på distans, i klassrum och anpassade kurser runt om i hela Sverige. Våra kurser är väl genomtänkta med ett kursinnehåll som baserats på vad du verkligen behöver kunna i det dagliga arbetet. 

Exempel på kunder vi både utbildat och producerat för

Försvarsmakten, Coop Sverige AB, SVT, SR, Viking Line, Astra Zeneca, SAAB, Volvo, SJ, SLL, Spendrups, Polisen, Regeringskansliet, Trafikverket, Spendrups, Tillväxtverket, Trygghetsrådet, Flertal skolor -reklambyråer -tryckerier och arkitektkontor, Ericsson, Karolinska Institutet, Nelly, SOVA, Nilsson Group, H&M, IKEA, Stockholms Universitet, Aftonbladet, DN, GP, Universal Studios, Baby Björn, IF, Polisen, Arbetsförmedlingen. Länsförsäkringar, SEB, Swedbank, Nordea, Fleur De Sante, LRF, SAF, ISA och många många fler

Se vad våra deltagare säger om våra kurser