Låt dina elever studera hemma med vår hjälp

Vi kan ge dig och dina elever professionell kreativ kompetensutveckling

Våra kurser och utbildningar

På MediakurserOnline.se har vi kurser inom webb, trycksaksproduktion, sociala medier, digital marknadsföring, office-paketet, foto, bildbehandling, videoproduktion, grafiska formgivare, grafisk producent, webbredaktör, webbdesigner och mycket annat. Det är kurser som passar mycket bra att studera på distans eller hemma.

Så fungerar det

Våra kurser består av videofilmer, inspelade av oss själva på svenska och inlämningsuppgifter som kommenteras personligen av oss lärare. När eleven fått sina inloggningsuppgifter kan hen studera i eget tempo som passar hen själv. Kursportalen ligger öppen dygnet runt, året om. Utbildningsfilmerna varvas med övningsuppgifter som eleven gör på egen hand och skickar in för kommentarer när hen är klar. Vi på MediakurserOnline.se betygsätter inte uppgifterna utan ger enbart godkännande vid inlämning, men eleven kan exempelvis skicka uppgifterna till sin lärare för rättning/betygsättning. På så sätt kan läraren kontrollera att eleven verkligen genomför kursen.

Vi har fyllt MediakurserOnline.se med allt från nybörjarkurser till djupare expertkunskaper. Kurserna leds av kursledare verksamma inom reklam och marknadsföring och de har flera års erfarenhet av utbildning i branschen.

Support och hjälp på flera sätt

Ca 1 gång/månad har vi live-seminarier med möjlighet till frågor och funderingar som man kanske inte hittat på kursportalen.

Det finns också ett forum inne i portalen där man kan ställa frågor och få hjälp, både av lärarna, men också av andra kursdeltagare. Man kan också allt kontakta läraren direkt via mail om man kört fast med en uppgift. Vi svarar inom 12 timmar.

Förmånliga priser för skolor!

Kostnaden är halva priset jämfört med våra andra kursdeltagare. Vårt specialpris för skolor gäller för grundskolor, gymnasier, universitet, privatskolor, högskola och folkhögskola.

Enkelt att komma igång

Det är enkelt att komma igång. Du bokar in det du behöver och vi kommer överens om. Vi skickar ut registrerings-mail till alla elever och lärare. Alla regisserar ett eget konto. Vi skapar en grupp med alla elever och lärare som känner varandra så att ni kan hålla kontakt med varandra i portalen. Eleven registrerar sitt eget konto och kan sen sätta igång med kurserna. Snabbt och enkelt för alla.

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi började med grafisk produktion i datorn tidigt 90-tal. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen. Vi är adobe certifierade instruktörer och experter vilket betyder att vi har fördjupande och avancerade kunskaper inom Adobes programvaror.

adobe authorized training center

HAR DU FRÅGOR?
kontakta Madeleine direkt:
Mob: 0709 39 14 25
Tel: 08 406 00 30
madeleine@mediakurseronline.se