MediakurserOnline.se

Deltagarcitat

Kurs Sökmotoroptimering

”Väldigt hands on och perfekt då jag har en egen webbplats att öva mig på.”
Malin Tukunen, Bloggen Matmalin 

Kurs Sökmotoroptimering

”Särskilt nöjd med att ha fått konkreta handfasta tips kring hur vi båda startar arbetet med sökoptimering, samt hur vi tar det vidare under lång tid. Bra förståelse för hur SEO är viktigt och hur det fungerar med länkar, taggar, metadata och sökord! Trots mycket information känns det hoppfullt att det kommer funka! Läraren var väldigt pedagogisk och trevlig och kunnig inom ämnet. Extra plus för stor kunskap inom bild och sociala kanaler och hur detta hänger ihop med SEO.”
Alina Wass Widinghoff, Camanio Care 

Kurs LinkedIn för företag

”Bra upplägg av kursen, proffsig föreläsare och små grupper.”
Karin Blomqvist, Blocket 

Kurs Powerpoint Grund

”Ökad helhetsförståelse för programmet, vilket underlättar att ta till sig kunskapen men också för att på egen hand lära sig vidare. Kursens innehåll var helt relevant.”
Josephine Lindevik, Eveko 

Kurs Google Analytics Grund

”Jag är särskilt nöjd med att kurserna var enkelt & tydligt förklarade av instruktören. Kursledaren var tydlig och konsekvent.”
Thomas Berg, Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB 

Kurs Word Grund

“Hela upplägget var bra. Kursledaren var mycket trevlig, pedagogisk, vältalig och lättsamt lugn.”
Ann Larsson, IKEA OF SWEDEN 

Kurs Excel Grund

”Läraren var superb och bra, mycket trevlig och bra. Kursen upplägg och pedagogik var helt relevant och utmärkt.”
Georgina Kelly, ITW Cons

Digitalfoto med Photoshop

”Mycket pedagogisk kurs, kanonbra lärare och upplägg. Jag har lärt mig massor på bara två dagar och kommer nu med entusiasm att börja fotografera och använda Photoshop Elements i betydligt högre utsträckning än tidigare. 
Ia Wadendal, Frilansjournalist 

Kurs Illustrator Grund

”Jag år extra nöjd med att det var bra nivå och bra bemötande. Kursen upplägg och pedagogik var utmärkt.”
Maria Söderberg, Göteborgs Stad 

Kurs InDesign Grund

”Jag tycker jag har fått ut extremt mycket av kursen och lärt mig otroligt mycket. Känner mig trygg i att arbeta i InDesign efter kursen. Madeleine har varit extremt pedagogisk och lätt att följa.”
Veronica Hallberg Fisher, Skåneinstallatören AB 

Kurs InDesign Fortsättning

”Trevlig kurs totalt, Madeleine var jättehärlig och väldigt kunnig på området. Trevliga lokaler och bra omgivning Synpunkter på läraren ********* stärnor ?.”
Cajsa Ryden, Dab Dental 

Kurs Photoshop Grund

”Mycket bra kurs. Flexibilitet och individanpassade små avsteg i en liten grupp. Positiv stämning och bra lärare. Kursinnehållet var helt relevant. Kursledaren var mycket bra och duktig! Jag har bokat flera kurser redan, InDesign grund, Illustrator grund och After Effects.”
Erik Bergman, MAF Flying for life 

Kurs Word Grund

”Jag tycker kursen var utmärkt och kursens innehåll var helt relevant. Kursledaren var mycket pedagogisk med utmärkta kunskaper.”
Fetiye Arikan, Karolinska universitetssjukhuset 

Kurs Facebook för företag

”Noggrann genomgång och tydliga och relevanta delar som gav bra underlag för utveckling av Facebook. Innehållet var helt relevant. Läraren var kanon :-).”
Kim Johansson Schultz, Ekermann Reklambyrå 

Kurs Premiere Grund

Kursen anpassades efter oss och vad vi kommer att använda programmet till. På det sättet har vi fått ut mesta möjliga av denna utbildning. Kursledaren gjorde ett strålande jobb! Har lärt mig oerhört mycket på så himla kort tid.
Renée Tallén, Scandic Hotels  

Kurs WordPress Grund

“Pedagogiskt upplägg på kursen och enkelt att förstå hur WordPress fungerar. Perfekt kurs!! Inget behöver förändras. Kursledare var Duktig och kunnig, tipsar med glädje andra att gå kursen.”
Anna-Karin Hamilton , Hamilton Consulting 

Kurs After Effects Grund

”Bra flexibilitet och lyhördhet för deltagares behov. Mycket pedagogisk och trevlig lärare. Bra innehåll och man lär sig mycket. Mycket trevlig och kunnig. Bra med kursledare som är aktiva i yrkesrollen. Innehållet var helt relevant.”
Erik Bergman, MAF Sweden 

Kurs Animate Grund

”Bra tempo och uppgifter som kändes styrda mot det ändamål som vi behövde kunskap inom. Och tydliga instruktioner som var lätta att ta till sig. Läraren var supergrym!.”
Cecilia Lee Johansson, Bolid Grafiska AB 

Kurs WordPress Grund

”Kursen var en ”hands on training” med lagom tempo, lugn och tålmodig lärare som var mycket kunnig och trevlig.”
Cathrine Beyer, Beijer Academy 

Kurs Webbredaktör

”Mycket god blandning av HTML, skrivande, Photoshop och WordPress. 7 till 10 personer var precis lagom antal personer. Kursledaren Richard gick inte för fort fram, han väntade och kollade att alla hade förstått och kommit ikapp. Mycket kunnig och lugn.”
Christina Waldén, Sveriges Åkeriföretag 

Kurs Pinterest för företag

”Kursens pedagogik var utmärkt bra och jag var särskilt nöjd med upplägget, utförandet och kursledaren. Tyckte också kursens innehåll var helt relevant för mitt arbete.”
Nathalia Svanström, Husman Hagberg