MediakurserOnline.se

Kurs Bygg egen Webbkurs Distanskurs

Lär dig bygga egen professionell säljande webbkurs

DISTANSKURS 40 VECKOR med tillgång i 24 månader.

Starta när du vill

ANTAL VECKOR: ca 40 veckor (du har tillgång till kursen i 24 månader)
EGNA STUDIETIMMAR: ca 10 tim/v men du kan göra kursen snabbare om du vill genom att lägga ner fler timmar/vecka
PRIS: 23.996 kr exkl. moms och 29.995 kr inkl. moms
Dela upp din betalning

Du studerar helt efter egen tid, när och var du vill. De enda bestämda tiderna vi har är för våra livesändningar där det ges tillfälle att ställa frågor. De är inte obligatoriska och kan ses efteråt.

Kursen är för dig som vill bygga och sälja egna kurser online. Efter/under kursen kommer du kunna skapa din egen professionella webbkurs. Vi använder Photoshop, PowerPoint, WordPressoch Learndash som verktyg för skapande av webbkurs. Den här kursen kräver grundläggande kunskaper i WordPress.

Om kursen

Den här kursen går ut på att lära sig bygga egen webbkurs med alla aktuella verktyg och utrustning som behövs. Du kommer lära dig filma med systemkamera, spela in din rörelse på skärmen, redigera och klippa din film, lagra den på nätet, tips på microfon, PowerPoint för snygga presentationer, Photoshop för bildredigering och WordPress med Learndash för att bygga själva webbkursen. Du kommer även lära dig använda Facebook, Instagram, Google Ads, Youtube samt Mailchimp för marknadsföring. Du kommer även få tips om hur du tar betalt online och hur du marknadsför din kurs.

Kursen varvas av videogenomgångar med många uppgifter. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i din webbproduktion.

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran Adobe Photoshop på din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra den på adobe.se och betala månadsvis för din prenumeration.
Läs mer här »

Du behöver också PowerPoint om du har behov av att kunna göra snygga presentationer och visa upp för dina kommande deltagare.
Läs mer här »

Du kommer också behöva köpa Learndash för byggande av webbkurser.
Läs mer här »

Även kostnad för webbhotell och domännamn tillkommer. Mer om det i kursen.

Kursavgift

23.996 kr exkl. moms
29.995 kr inkl. moms

Kursen är inte studiemedelsberättigad

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Övrig information

1-2 dagar efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator och internetuppkoppling. Webbkamera och mikrofon behövs om du vill delta aktivt i liveseminarierna.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?
Här hittar du svar på vanliga frågor »

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 5-10 tim/vecka.

Du får personlig feedback på dina inlämningsuppgifter och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier

Vid sidan av kursfilmerna kommer vi hålla liveseminarier. Samtliga deltagare oavsett kurs kan delta på seminariet som handlar om ett aktuellt ämne. Deltagaren kan bara lyssna eller delta med egna frågor och funderingar. Våra seminarier bygger på deltagarnas önskemål. 

Vi rekommenderar ett headset om du vill prata för bättre ljud. Det kan vara ett enklare ”mobilheadset” samt en webbkamera. Det kan vara datorns inbyggda webbkamera eller en extern.

Alla liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver grundläggande kunskaper i WordPress eller att du vet med dig om att du är snabblärd. Vi kommer inte gå igenom WordPress utan börjar direkt med att installera Learndash för att bygga webbkursen.

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter mailas till digitalt diplom (PDF-fil).

Relaterade kurser