Betalningsvillkor

Boka mot faktura

Villkor med fakturering

Kursavgiften
Kursavgiften varierar mellan olika kurser. När du bokar kursen anger du om du vill betala med Klarna eller fakturabetalning. Om du väljer fakturabetalning måste du ange personnummer om du är privatperson eller organisationsnummer om du bokar kursen som företag.

Fakturering sköts av FortKnox Finans som skickar ut faktura och ev. påminnelser. Obetald faktura lämnas vidare till inkasso.

Efter bokningen får du en bekräftelse på din bokning med uppgifter om hur du skapar ett konto på vår kursportal. När du skapat ett konto kommer vi att bekräfta kontot och ge dig tillgång till kursen inom 24 timmar.

Ångerrätt
Enligt lagen om ångerrätt har du rätt att skriftligen ångra ditt köp inom 14 dagar så länge du inte påbörjar kursen. Du behöver inte ange några skäl för att du ångrar dig. I så fall betalar vi tillbaka din avgift inom 30 dagar.

Regler

  • Medlemmar får inte kopiera och sprida innehåll som finns på mediakurseronline.se. Kopior för eget bruk av nedladdningsbart material är tillåtet.
  • Du får inte dela ut ditt användarnamn och/eller lösenord till någon annan. Upptäcker vi ovanlig inloggningsaktivitet på ett konto kan vi stänga av medlemskapet, alt. byta användarnamn och lösenord.
  • Det är inte tillåtet att sprida reklambudskap på våra forum eller interaktiva medlemsmöten.

 

GDPR
När du blir medlem hos oss godkänner du hur vi hanterar personuppgifter. Vi samlar bara in de personuppgifter vi behöver för att vi ska kunna se till att ditt medlemskap fungerar på ett bra sätt. Vi delar inte med oss av några personuppgifter, annat än det vi måste göra enligt lag.

Klarnas villkor

När du betalar med Klarna

Länkarna nedan leder till Klarnas hemsida där du kan läsa villkor de har över betalning.

För alla användare


Få först. Betala sen.


Dela upp.


Direktbetalning


Betala med Klarna