Om oss

Grafiska självstudierkurser online med professionella och kunniga kursledare

Om oss på MediakurserOnline
Vi satsar på bra kursinnehåll som är helt relevant till vad man arbetar med i daglig produktion. Alla vi lärare på MediakurserOnline arbetar idag både som frilansare och utbildare och har lång erfarenhet i de grafiska programmen. Vi började redan i början av 90-talet och har skaffat gedigna kunskaper inom området. Vi har också gått diverse grafiska-, foto- och konstutbildningar under åren. Eftersom vi har stora kunder i vårt frilansnät vet vi också vad de flesta behöver för att klara av sitt arbete.

Vi har också genom åren blivit kända för att vi är både trevliga, kunniga och mycket pedagogiska. Vi är mycket måna om att alla våra deltagare på en kurs ska få med så mycket relevant kunskap som möjligt efter en kurs.

Våra utbildningar och kursledare
Kurserna är inspelade på svenska av oss som arbetar med grafisk produktion och utbildning dagligen och har gjort det sedan början av 90-talet. Vi arbetar med stora svenska företag i produktion och har utbildat 1000 tals deltagare genom åren. Vi är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne de undervisar i.

Vårt mål
Vårt mål är att deltagarna direkt efter kursen ska kunna använda sina nya kunskaper i arbetet.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontakta oss

MediakurserOnline
Arenavägen 55
121 28 Globen-Stockholm
08 406 00 30
info@mediakurseronline.se

Kontakta MediakurserOnline

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

X